NTK õpetajate digitaalsete ja pädevuste arendamine

Koolitusplatvormid:

 padlet logo Padlet - Vebtahvel on vahend salvestamaks teavet virtuaalsel tahvlil. Õpetaja saab luua Padleti seina, anda õpilastele selle internetiaadressi ning õpilased saavad ilma sisselogimiseta seinale kohe kirjutama hakata.
 jamboard Jamboard - Digitaalne tahvel, mis aitab isegi üksteisest kaugel asuvatel tiimikaaslastel ideid visandada ja neid pilve salvestada, et neile mis tahes seadmes juurde pääseda.

QR koodi generatorid:

 qrmonkey logo QRcode-monkey
 qr koodi generaator logo QR koodi generaator online - On võimalik luua erinevaid QR koodi. Koode saab luua linkidest, tekstist, telefoninumbrist ja isegi pildist. Koodi luues saab valida, mis värvi on kood ja mis kujuga muster.

Disainiprogramm:

 canva logo Canva - Canva on vabavaraline disainiprogramm, mis aitab luua imelihtsalt kodulehtede, blogide, sotsiaalmeedia ja muu sarnase jaoks reklaampilte ning enamkasutatavaid trükiseid (plakat, poster, flaier, visiitkaart, postkaart, kutse, embleem, logo, tunnistus, muu dokument jne).
 weebly logo Web design & weebly - Tasuta veebiveebisaidi looja kasutab lihtsat vidinapõhist saidi koostajat, mis töötab veebibrauseris.

Interaktiivsed tööriistad:

 edpuzzle logo EdPuzzle - Tasuta hindamiskeskne Interaktiivne tööriist, mis võimaldab õpetajatel ja õpilastel luua interaktiivseid veebivideoid, manustades videole avatud või valikvastustega küsimusi, helimärkmeid, heliribasid või kommentaare. Edpuzzle'i interaktiivseid videoid saab teha mitmete veebisaitide, sealhulgas YouTube'i, TEDi, Vimeo ja National Geographicu videotega.
 plickers logo Plickers - See on tööriist veebikeskkonnas , mis laseb õpetajal reaalajas koguda andmeid kujundavaks hindamiseks ilma vajaduseta õpilaste seadmete järele.
 kahoot logo Kahoot - Mänguõppeplatvorm, mis kasutab õpilaste õpetamiseks mänge.
 baamboozle logo Baamboozle - Interaktiivne mängukeskkond. Vastamine on mõeldud enamasti tiimides, seega saab õppida ühiselt koos tegutsema.
 socrative logo Socrative - Keskkond võimaldab tasuta teha küsitlusi või teste, millele saab vastata ka mobiilsete vahenditega.
 quizlet logo Quizlet - Tööriist mis tahes kursuse jaoks, kuid see on eriti kasulik, kui on palju termineid ja definitsioone sisaldav kursus ja/või kursus ilma õpikuta. Lisaks saab Quizletit kasutada ka "otse" klassiruumis kursuse materjalis aktiivseks osalemiseks ja kontseptsioonide ülevaatamiseks.
 mentimeter logo Mentimeter - Keskkond, mis sobib eriti hästi hääletamiseks ja kiire tagasiside saamiseks. Tasuta saab teha valikvastustega ning vabavastustega küsimusi, millele on väga mugav vastata mobiilsete seadmetega.
 powtoon logo Powtoon - Veebitööriist, mis võimaldab kasutajatel luua animeeritud videoid. Neid videoid saab kasutada erinevatel eesmärkidel, sealhulgas veebipõhiseks õppimiseks, saab kasutada õppevideote loomiseks, keeruliste mõistete selgitamiseks ja õpilaste kaasamiseks õppetegevustesse.
 magisto logo Magisto - Videotöötlus veebis. Veebivideotöötlus ja videotegemise tööriist. Võimaldab muuta oma fotod ja videoklipid Magisto videoredaktoriga videolugudeks.